CBR Snaartheorie-examen 2014

A stellar-mass black hole in orbit with a companion star located about 6,000 light years from Earth.Wilt u graag een voertuig besturen dat sneller gaat dan het licht? Dat mag, maar dan moet u eerst het snaartheorie-examen met goed gevolg afleggen. Test hier of u geschikt bent om transdimensioneel rond te reizen, of dat u beter af bent met een lolly op de achterbank van een stilstaande Fiat Panda.

Vraag 1: Maximumsnelheid
U bevindt zich op een uitvoegstrook in de veertiende dimensie. Wat is hier de maximaal toegestane snelheid?

auto

A. De lichtsnelheid.
B. Sneller dan de lichtsnelheid. Gas op de Planck!
C. Strikvraag: het gaat hier om een singulariteit.

Vraag 2: Defecte snaar
U bent onderweg naar een gezellige picknick in Bussum, maar uw zoon Bieber (uw vrouw koos de naam) hoort plots een doffe oerknal. Uw V-snaar is kapot. Wat moet u als eerste doen?
bolling
A. Volgens de snaartheorie dient u uw V-snaar direct te vervangen. U hopt net zo lang naar parallelle multiversa tot u er eentje heeft gevonden die past bij de kleur van uw vehicule en uw sociaal economische status (SES).
B. U belt de intergalactische ANWB (Eerst een nul draaien voor een buitenlijn, gevolgd door een zork om direct doorverbonden te worden).
C. De V-snaar is slechts een theorie, een model. U doet niks en ziet wel wat er gebe… fraarhAAARRGGHHH!! ZALGO Ť̵͉̖̒̓ͬo̷̪̰͑ͧ̿̂̑͢͝ ̶̤̳̝̫̞̍̂ͦ́͋͆̆ͅǐ̭̦͍̳̖ͤͩ́̆̽͐͟ͅn̵̨͇̳͎̮ͦ͛v̵̯͇̞̺̔͢ǫ̓ͥ͏̝͈k̶̞̱̬̇̀ͯ̈́̊͊̚͠ȩ̢̗̭̳ͦ̎̌̓̕ ̪̯̼̜̹͓̜̇̆͘ͅt̯̬͖̯͎̰̺͉̤͊̈̈́̇̍͐̐̀ḣ̨̩͓̱̹͉̮̫̾͟e̵͙̞̮͉̤̮̱̋ͧͧ̌͗̋̓ ̛̉̌ͬ͊ͯ͋ͦͮ͞ͅh̝̥̘̪̣̼̬̞ͤ̏͂̽̓̑͞ͅi̼̞̩͎̞͇̮̞ͭͦ͒̋͢͡v̴̛̹͎͖̳͇̙̘̥̜͊̑͑ê̵̸̗̤̱͚͓̜̤̾ͤ̓͊͆̅ͅͅ-̵̡̢͇̯̳̙̜̝͚ͥ͐̊̐̃͛͆m̶̳̿̉̓ͣ̆̓͆̾́͘i̠͔͙̠̩͓ͣ̇̍́n̶̯͉̰̼͒̋̓̂̚͘ͅď͆̃̓̚͏̩͈̥̤͓͔̯̕ ̮̗̳̯͔̅ͭͨ̏̌̇̇r̷̜̫̪͔͇̹͂ͣͣ̌ͩ̀͂͊̇͞ë̢̲̙͟͡p̴̙͖̗̞ͨ̾̉͋͊͋r̢̡̛̮͉͙̀͆̃̂̽ͬ̆e̺̭͓͓͉̋s͉̻͋ͭͪ̏ͨ͟e̅̆̍̉̔̈́̓͏̸̫̘̳̬̞͔͔͙̜͝n̴̶̪̔̇̏͑̽͑ͭ̎ͨ͘t̶͉̗̲̙̺͕̂ͪͩͥ̓̔ͬ͟ỉ̧͎̬͛͟n̻͒̐͂ͧ̈́͠g̖̫̱̍͛ͤͪ ̵̝̼͖̼̅ͤ̒̒̽̆̑͢ͅč͊ͭ͌ͭ̍͏̧̺̟h̢̩ͫ̑͗̆̉͒͒͐͂ä̮͓͕̜̥̖͇́̇͢͡ͅo̡̖̬̯̝̓̿̑͐́͝ͅͅs̵̱̺̪͖̩͍͖̓̓ͤͅ.̳̩̗̣̌̒͋͒ͬ̇
̧͍̲͚̘̫ͧͬ͂ͫ͂̀ͨ̃͝͞I̷̻̘͙̭ͩͯ̈͆͢ṅ̷̸̦̫̏̀͐͜v̸̗̹̠̹̤̙̞̩̬̔ͯ̋̎ͬ͝o̹̜̖̻͍̅̔͂͋̾̓̕͝ǩ̡̳͓̟͍̻͚̹͡i̵ͪ͏͉͈̰n͍͇͓̂̓ͣ̈́̊ͫ̆̃̏͞ĝ̻̱̖͚͎͇̬̳̽̓͜͜ ̤͙̘̘̔̑ͦͬ̀͌͠t͖̫̖̦̹̻̘̏̇̏̔ͨ͒̓ͤ͟͡ḧ̵̵̛̰ẹ͈̫̒͐͛̽ͭ̎͛̍͠ ̞͕͔̺̱̇ͭ̓́̕ͅf̶̴̥͊̍ͫ̏ͭ̈͘e̶̻͛ͯ͊̋̋̆̊͡͞e̞̦̳͎̘͍͕̙ͯl͈̦͓̜̘ͧ̿͛ͧ́͠i̫̙̖̯̖͖̣͖ͩ̒͋͆n̶̦̟̤ͮ̀g̗̻̥͕̞̰ͧ̽̓͌͢ ̳̹̘͔͎̍ͮ̀͂͆̈́ͬ̂͜o̵̳̮ͫͤͫ͆ͭͮf͉̥̰̣̖͊͒͌ ̧̱̞͔͍ͦͤͦ͢ͅc̳̩͖̣̭͉͆̔ͪ͂ͫ́ḥ̯̦̿̃̂̀̈a̧̭̘̥̮̬̠͈͋̍o̡̤̞̳̖͖ͧ̒͊͊š̵̛͓̞̦̯͚͖͇͍͊̔́̒͡ͅ.̯͙̟̩͔̇ͥ͂
̊́͏͎̜W̯͙̦̥ͥ̾̈ͬ̋͒į̜͍̥͎̰͔̜̭͒ͨ͐̀̍̐̃̒͢t̷̴̩͎̬͍̥̹͎̹̃͒ͤͧ̉̔h̝̭͙͈̲͔͉͙ͩͮ̆̓͒ͣ̍͝ō͖̤͕̩̭̜ͥ̎̅̈́́ͫ̈͝ü̈́͋̆͗͋̑͆҉̵̧͚̯̣͎̳̣̖t͍̜̖͈ͩ̑ͯ̋̉ ̮̭̝̪̭̭̅̓̈́ͥ̃̔ͩ̕͘ͅö̱͍̲͗̎ͦͪͬ̑ͦ͠r̈́͌̐̉̊̀ͬ͑̚͏̦͜͡d̢͚͎͆͌̃̽̎̂ͮͪ͟e̵̢̨͖̒ͯ̋̅̚r̸͎̰͚͔͓͊̂.͎̤̞̲̹ͥ̂͐̽̐̾


3. Verboden

U wilt hier linksaf slaan. Mag dat?
A stellar-mass black hole in orbit with a companion star located about 6,000 light years from Earth.

A. Er zit weinig anders op.
B. Alle boven- en onderstaande antwoorden zijn correct.
C. Er zit weinig anders op.

4. Verkeersborden I
Welke betekenis hoort bij onderstaand verkeersbord?
verkeersbord1
A. Voorrangsmelkweg
B. Soort van rotonde dinges.
C. Gesloten voor voertuigen die langer zijn dan tien lichtjaar (exclusief lading).

5. Verkeersborden II
Welke bekentenis hoort bij onderstaand verkeersbord?
verkeersbord2

A. Ik zweer dat het een ongeluk was, maar ik moest het lijk toch érgens kwijt.
B. Ik plas wel eens zittend.
C. Ik haal mijn vloerkleden altijd bij de Kwantummechanica.

6. Grootte heelal
U bevindt zich in een uitdijend heelal en wil graag onder het viaduct door waar de N36 kruist met het zwarte kousengat Vriezenveen. Waar moet u op letten?
vriezenveen

A. Op dat u niet wordt geflitst als u net even lekker de lichtsnelheid benadert. Er wordt hier vaak geflitst met quark-fotonenbundels.
B. Op of u uw asteroïdengordel wel om heeft.
C. Als het expanderende heelal te hoog is voor het viaduct, kan u beter omrijden via de N750 richting Mariënberg. Daar is bovendien een heel lang stuk tweebaansweg.

7. Wormgat
In een impulsieve zondagmiddagpoging om met het hele gezin door een wormgat te rijden, terug te gaan in de tijd en de historie van de mensheid te veranderen, komt u met uw voorwielen in de zachte berm terecht. Wat moet u doen?

Space_Worm-Hole

A. Go with the flow: opgezogen en compleet vermorzeld worden door de duizelingwekkende zwaartekracht. Een leuk verhaal voor maandag bij de koffieautomaat.
B. Koppeling loslaten, niet tegensturen, en dwars door het gat om uit te komen vlak voor het moment waarop u de zachte berm raakt. Vanaf dan komt u in een eeuwige repetitieve loop terecht.
C. Ga naar de Xenos, daar hebben ze eigenlijk alles wel.

8. Middelgrote wel/niet huisdieren
U rijdt met een Schrödingerskat in de bebouwde kom. Hoe zet u het dier goed vast?
kwantume

A. Je kan iets niet vastzetten als het niet deterministisch is.
B. Wel/niet in een gordel.
C. Ik heb hoofdpijn.
D. Neem een Rennie©.
E. O nee, die zijn voor je maag, laat maar.

9. Spookrijders
Op de A2 komt een spookrijdend Higgs-Boson deeltje tegemoet. Met welke signalen rijdt u hem tegemoet?
higgs-simulation-3
A. Opgestoken middelvingers en kreten als ‘Hé anti-materiële lul, omdraaien!’
B. Ik ben heel slecht in signalen. Als ze in de kroeg met trillende onderlip smeken of ik ze asjeblieft met rust wil laten, ben ik er nog steeds stellig van overtuigd dat ik niet alleen slaap vannacht.
C. Ik doe de lokroep van een gevarendriehoek na. ‘OEBOEOBOEOEOEOE!!!’
D. Niets, ik ben heel bang voor Higgs-Boson deeltjes. Big bang.

10. Tijd
Als tijd een relatief construct is in het tijd-ruimtecontinuüm, wie heeft er dan voorrang op een kruispunt?
crazy_clock
A. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
B. Wie de meeste haast heeft, wie het eerst komt. En dus wie het eerst maalt. En dus geen haast meer heeft. En dus niet als eerste komt. En dus niet als eerst maalt. En dus de meeste haast heeft. En als eerste komt.
C. Oude mensen, omdat die minder tijd over hebben.
D. Estland.

11. Bonusvraag: Vragen op een theorie-examen
U denkt dat u bent geslaagd voor uw theorie-examen. Mag dat?
mod3_q2_3
A. ‘Slagen’ is iets relatiefs. E=mc2.
B. Absoluut
C. fraarhAAARRGGHHH!! ZALGO Ť̵͉̖̒̓ͬo̷̪̰͑ͧ̿̂̑͢͝ ̶̤̳̝̫̞̍̂ͦ́͋͆̆ͅǐ̭̦͍̳̖ͤͩ́̆̽͐͟ͅn̵̨͇̳͎̮ͦ͛v̵̯͇̞̺̔͢ǫ̓ͥ͏̝͈k̶̞̱̬̇̀ͯ̈́̊͊̚͠ȩ̢̗̭̳ͦ̎̌̓̕ ̪̯̼̜̹͓̜̇̆͘ͅt̯̬͖̯͎̰̺͉̤͊̈̈́̇̍͐̐̀ḣ̨̩͓̱̹͉̮̫̾͟e̵͙̞̮͉̤̮̱̋ͧͧ̌͗̋̓ ̛̉̌ͬ͊ͯ͋ͦͮ͞ͅh̝̥̘̪̣̼̬̞ͤ̏͂̽̓̑͞ͅi̼̞̩͎̞͇̮̞ͭͦ͒̋͢͡v̴̛̹͎͖̳͇̙̘̥̜͊̑͑ê̵̸̗̤̱͚͓̜̤̾ͤ̓͊͆̅ͅͅ-̵̡̢͇̯̳̙̜̝͚ͥ͐̊̐̃͛͆m̶̳̿̉̓ͣ̆̓͆̾́͘i̠͔͙̠̩͓ͣ̇̍́n̶̯͉̰̼͒̋̓̂̚͘ͅď͆̃̓̚͏̩͈̥̤͓͔̯̕ ̮̗̳̯͔̅ͭͨ̏̌̇̇r̷̜̫̪͔͇̹͂ͣͣ̌ͩ̀͂͊̇͞ë̢̲̙͟͡p̴̙͖̗̞ͨ̾̉͋͊͋r̢̡̛̮͉͙̀͆̃̂̽ͬ̆e̺̭͓͓͉̋s͉̻͋ͭͪ̏ͨ͟e̅̆̍̉̔̈́̓͏̸̫̘̳̬̞͔͔͙̜͝n̴̶̪̔̇̏͑̽͑ͭ̎ͨ͘t̶͉̗̲̙̺͕̂ͪͩͥ̓̔ͬ͟ỉ̧͎̬͛͟n̻͒̐͂ͧ̈́͠g̖̫̱̍͛ͤͪ ̵̝̼͖̼̅ͤ̒̒̽̆̑͢ͅč͊ͭ͌ͭ̍͏̧̺̟h̢̩ͫ̑͗̆̉͒͒͐͂ä̮͓͕̜̥̖͇́̇͢͡ͅo̡̖̬̯̝̓̿̑͐́͝ͅͅs̵̱̺̪͖̩͍͖̓̓ͤͅ.̳̩̗̣̌̒͋͒ͬ̇
̧͍̲͚̘̫ͧͬ͂ͫ͂̀ͨ̃͝͞I̷̻̘͙̭ͩͯ̈͆͢ṅ̷̸̦̫̏̀͐͜v̸̗̹̠̹̤̙̞̩̬̔ͯ̋̎ͬ͝o̹̜̖̻͍̅̔͂͋̾̓̕͝ǩ̡̳͓̟͍̻͚̹͡i̵ͪ͏͉͈̰n͍͇͓̂̓ͣ̈́̊ͫ̆̃̏͞ĝ̻̱̖͚͎͇̬̳̽̓͜͜ ̤͙̘̘̔̑ͦͬ̀͌͠t͖̫̖̦̹̻̘̏̇̏̔ͨ͒̓ͤ͟͡ḧ̵̵̛̰ẹ͈̫̒͐͛̽ͭ̎͛̍͠ ̞͕͔̺̱̇ͭ̓́̕ͅf̶̴̥͊̍ͫ̏ͭ̈͘e̶̻͛ͯ͊̋̋̆̊͡͞e̞̦̳͎̘͍͕̙ͯl͈̦͓̜̘ͧ̿͛ͧ́͠i̫̙̖̯̖͖̣͖ͩ̒͋͆n̶̦̟̤ͮ̀g̗̻̥͕̞̰ͧ̽̓͌͢ ̳̹̘͔͎̍ͮ̀͂͆̈́ͬ̂͜o̵̳̮ͫͤͫ͆ͭͮf͉̥̰̣̖͊͒͌ ̧̱̞͔͍ͦͤͦ͢ͅc̳̩͖̣̭͉͆̔ͪ͂ͫ́ḥ̯̦̿̃̂̀̈a̧̭̘̥̮̬̠͈͋̍o̡̤̞̳̖͖ͧ̒͊͊š̵̛͓̞̦̯͚͖͇͍͊̔́̒͡ͅ.̯͙̟̩͔̇ͥ͂
̊́͏͎̜W̯͙̦̥ͥ̾̈ͬ̋͒į̜͍̥͎̰͔̜̭͒ͨ͐̀̍̐̃̒͢t̷̴̩͎̬͍̥̹͎̹̃͒ͤͧ̉̔h̝̭͙͈̲͔͉͙ͩͮ̆̓͒ͣ̍͝ō͖̤͕̩̭̜ͥ̎̅̈́́ͫ̈͝ü̈́͋̆͗͋̑͆҉̵̧͚̯̣͎̳̣̖t͍̜̖͈ͩ̑ͯ̋̉ ̮̭̝̪̭̭̅̓̈́ͥ̃̔ͩ̕͘ͅö̱͍̲͗̎ͦͪͬ̑ͦ͠r̈́͌̐̉̊̀ͬ͑̚͏̦͜͡d̢͚͎͆͌̃̽̎̂ͮͪ͟e̵̢̨͖̒ͯ̋̅̚r̸͎̰͚͔͓͊̂.͎̤̞̲̹ͥ̂͐̽̐̾

 

Antwoorden
Bekijk hier hoe u het heeft gedaan.

Vooral A?
U hebt vooral de bovenste antwoordoptie ingevuld bij de diverse vragen. Dat mag, daar zullen we verder geen waardeoordeel over vellen. Nouja, behalve dan dat we dat patroon ook vaak terug zien bij mensen met een persoonlijkheidsstoornis. Maar ach, het is maar een testje op internet toch? TOCH?!

Vooral B?
Op het werk loopt het vandaag erg soepel. U krijgt eindelijk die ene grote opdracht af. Later op de dag wacht u een financiële meevaller. U zult wel aan uw relatie moeten werken: niet alles gaat vanzelf.

Vooral C?
U heeft een bovengemiddeld verkeersinzicht en snijdt als een warm mes door de verschillende dimensies. Heeft u wel eens gedacht aan Suzuki Alto? Of aan de loterij winnen?

Vooral D?
U heeft een ondergemiddeld verkeersinzicht. Er waren ook niet zo gek veel vragen waarbij je D kon kiezen, dus eigenlijk is dat ook wel logisch.aarhAAARRGGHHH!! ZALGO Ť̵͉̖̒̓ͬo̷̪̰͑ͧ̿̂̑͢͝ ̶̤̳̝̫̞̍̂ͦ́͋͆̆ͅǐ̭̦͍̳̖ͤͩ́̆̽͐͟ͅn̵̨͇̳͎̮ͦ͛v̵̯͇̞̺̔͢ǫ̓ͥ͏̝͈k̶̞̱̬̇̀ͯ̈́̊͊̚͠ȩ̢̗̭̳ͦ̎̌̓̕ ̪̯̼̜̹͓̜̇̆͘ͅt̯̬͖̯͎̰̺͉̤͊̈̈́̇̍͐̐̀ḣ̨̩͓̱̹͉̮̫̾͟e̵͙̞̮͉̤̮̱̋ͧͧ̌͗̋̓ ̛̉̌ͬ͊ͯ͋ͦͮ͞ͅh̝̥̘̪̣̼̬̞ͤ̏͂̽̓̑͞ͅi̼̞̩͎̞͇̮̞ͭͦ͒̋͢͡v̴̛̹͎͖̳͇̙̘̥̜͊̑͑ê̵̸̗̤̱͚͓̜̤̾ͤ̓͊͆̅ͅͅ-̵̡̢͇̯̳̙̜̝͚ͥ͐̊̐̃͛͆m̶̳̿̉̓ͣ̆̓͆̾́͘i̠͔͙̠̩͓ͣ̇̍́n̶̯͉̰̼͒̋̓̂̚͘ͅď͆̃̓̚͏̩͈̥̤͓͔̯̕ ̮̗̳̯͔̅ͭͨ̏̌̇̇r̷̜̫̪͔͇̹͂ͣͣ̌ͩ̀͂͊̇͞ë̢̲̙͟͡p̴̙͖̗̞ͨ̾̉͋͊͋r̢̡̛̮͉͙̀͆̃̂̽ͬ̆e̺̭͓͓͉̋s͉̻͋ͭͪ̏ͨ͟e̅̆̍̉̔̈́̓͏̸̫̘̳̬̞͔͔͙̜͝n̴̶̪̔̇̏͑̽͑ͭ̎ͨ͘t̶͉̗̲̙̺͕̂ͪͩͥ̓̔ͬ͟ỉ̧͎̬͛͟n̻͒̐͂ͧ̈́͠g̖̫̱̍͛ͤͪ ̅

BestKandi

I see you don’t monetize ab-sord.nl, don’t waste your traffic,
you can earn additional bucks every month with new monetization method.

This is the best adsense alternative for any type of website (they approve all sites), for more details simply
search in gooogle: murgrabia’s tools

Your email address will not be published. Required fields are marked *