Horrorscoop 2016

horrorDe nachtmerrie die 2015 heet is eindelijk voorbij. Of was het toch geen droom?

Lees in de jaarhorrorscoop welke gruwelijkheden de realiteit van 2016 voor jou in petto heeft.

Ram: Dit jaar staat je een financiële meevaller te wachten. Daarvan koop je in maart een sprekende pop. Noem hem Chucky en leg hem bij je kinderen op de slaapkamer, daar worden ze rustig van.

Stier: Neem in de zomer eens wat gas terug. Bijvoorbeeld in een behekst bos. Vergeet niet je belevenissen te filmen, leuk voor thuis!

Tweelingen: In de sterren staat geschreven dat… KIJK UIT ACHTER JE!!! AARRRGGGHH!

Kreeft: In oktober staat er een man met een kettingzaag voor de deur. Doe open, het is vast dringend.

Leeuw: In je relatie vind je het moeilijk om te vertellen wat je voelt. Gelukkig zeggen 34 messteken meer dan 1000 woorden.

Maagd: In de herfst zie je een Japanse film in zwart-wit, over een ring. Er komt daarna een meisje uit je televisie gekropen. Geef de film 1 ster op imdb.com en beloon jezelf met een dagje sauna.

Weegschaal: Ben je single, dan is dit hét jaar om op jacht te gaan. Verdoof je prooi met drank en drugs, keten hem/haar vast aan een verwarmingsbuis in je kelder, leg er een figuurzaag naast, en observeer hoe ver je scharrel voor je wil gaan.

Schorpioen: Ron Brandsteder belt in januari een aantal keer bij je aan. In Godsnaam, houd die deur dicht.

Boogschutter: Je dochter gebruikt haar telekinetische gaven om op bloedige wijze wraak te nemen op haar medeleerlingen tijdens het eindexamengala. Laat haar begaan, we zijn allemaal zo oud geweest, toch?

Steenbok: Je jaar begint opmerkelijk, met een massale zombie-apocalypse in Abcoude. Sluit je bij hen aan, dat scheelt een hoop stress.

Waterman: Zie schorpioen.

Vissen: Kijk uit met welke vrienden je wel en niet vertrouwt. Voor je het weet ga je met ‘een vriend’ mee naar een thuiswedstrijd van Ajax en zie je 90% balbezit en heel veel tikjes terug en breed. Ze winnen met 1-0, maar vraag niet hoe.

Your email address will not be published. Required fields are marked *