Stralend wit met Bleekscheet RIMME

Van alle sluitspieren in het menselijk lichaam is de anus (in de volksmond ‘anananus’ of ‘ananaars’) veruit de meest gevoelige. Een plekje dat met de nodige aandacht behandeld dient te worden. In onze consumptie-maatschappij schiet dat er helaas nog wel eens bij in. Steeds meer mensen behandelen hun anus als een stuk stront.

Ze eten te weinig vezels, zetten te veel druk bij het ontlasten en maken de anus niet mooi schoon. Door een dergelijke lakse(rende) behandeling verkleurt de huid rondom de anus naar licht- tot zelfs donkerbruin. En de geur die van dergelijke anii afkomt is al helemaal niet om over naar huis te schrijven!

In onze evolutie is anusgeur een factor van belang, onder meer als het aankomt op het afbakenen van je territorium. Maar door de in-en-in-verrotte geur denken veel mensen tegenwoordig wel twee keer na voordat ze daaraan beginnen, en durven ze niet meer in het openbaar hun anus tentoon te spreiden. Dat is jammer, want het druist volledig in tegen onze natuur.

Natuurlijk kun je proberen je anus te camoufleren. Maar waarom zou je zoiets moois wegstoppen in de betrekkelijke anonimiteit van je broek, als je er ook trots mee kan flaneren langs de boulevard, door de stad, in de kroeg, of op een verjaardag? Stelt u zich eens voor: uw anus op een rode loper. Uw anus die een eigen ster krijgt op de walk of fame in Hollywood!

Voor de eerste indruk die u maakt is een mooie anus minstens zo belangrijk als een wulpse glimlach. En met de gepatendeerde bleektechnieken van Bleekscheet Rimme pimpen wij uw anus tot grote hoogten.

Bleken
Bleken is een chemisch proces, waar de consument in principe geen hinder van ondervindt als hij zijn kaken op elkaar zet. De procedure zit als volgt in elkaar:

–    U komt binnen in een van onze klinieken
–    U zegt ‘hallo meneer’ tegen de man met de witte jas die uw anus zal bleken
–    De man met de witte jas vraagt aan u of u uw broek uit zou willen trekken en doet een wasknijper op zijn neus. Tevens bedekt hij zijn handen met handschoenen.
–    De kaken van uw billen worden op zachte wijze uit elkaar getrokken, zodat het te bleken gedeelte goed zichtbaar wordt.
–    De man met de witte jas smeert bleeksel op uw aars.
–    Klaar is Kees.

Na het bleken mag u 12 uur geen faeces produceren. Het is dan ook wijs hier uw voedingspatroon voor de behandeling op aan te passen. Na het bleken kunt u nog een dag last hebben van een stroeve anus. Dit hoort bij de procedure en is niets om u zorgen over te maken. Mocht de hinder van chronische aard zijn, dan krijgt u de behandeling volledig vergoed, en amputeren wij gratis uw anus. Een win-win situatie, zullen we maar zeggen!

Maar wacht!
Het bleken van de anus is een behandeling die volledig op uw persoonlijke voorkeur kan worden toegespitst. Zo kunt u uw anuskleur aanpassen aan de getijde van het jaar. Stelt u zich eens voor: een frisgroene anus in de lente, een donkerrode anus met herfst, een witte anus in de winter; het kan allemaal. Hetzelfde geldt voor de geurtjes en smaken. Wilt u dat uw anus naar zoethout smaakt? Of naar Kip Madras ruikt? Of wilt u uw partner verrassen door uw anus te laten spuiten in zijn of haar favoriete kleur? Het is geen probleem. Overleg hierover met de man in de witte jas die uw anus bleekt.

Enkele voorbeelden van anussen waar wij onze neus tussen hebben gestoken:

1.    Een anus in een mintgroene kleur, met pepermuntgeur.
2.    Een groengele anus met vanillesmaak voor de fijnproever.

3.    Een anus gekleurd in ‘Melkwegdesign’, voor een ‘hemelse’ aanblik.
4.    Een anus gekleurd in de vlag van Japan. Met Sushi-geur.

5.    Ons fraaiste kunstwerk; een Frans Bauer Anus.

 

Getuigenissen van de mensen die u voorgingen

N.J.Fruttebutt, Harlingen
‘Voordat ik mijn anus liet bleken was ik bang om voor mijn anus uit te komen. Nu mijn giertank echter geurt naar madeliefjes en ontluikende ochtendbloesem, laat ik mijn anus vaak uit zijn hokje en mag iedereen ervan meegenieten. Een echt feestnummer.’

N.S.B. Gübbels, Berlijn
‘Ik ben speciaal naar Nederland gekomen voor deze behandeling. Je voelt er niks van. Sterker nog; het is op een bepaalde manier wel prettig te noemen. Mijn anus is nu gepimpt en bling-bling, weet je wel. Peace out.’

F. de Noger, Kerkrade
‘Mijn anus stonk altijd naar rotte vis, waardoor er om de vijf minuten een kat aan mijn reet stond te knagen. Gelukkig heb ik me laten helpen door de vakkundige mensen van Rimme. Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden. Ik ben zelfs zo blij met Bleekscheet Rimme dat ik elke dag een kind aan ze offer.’

Ja, dames en heren; u ziet het: wij van Bleekscheet Rimme staan absoluut ons mannetje. Maak daarom dan ook vrijblijvend een afspraak bij een van onze vestigingen, of vraag om de folder bij de Apotheker. Mocht de apotheker zeggen dat ze de folder niet hebben, stamp dan hun hele assortiment aan pillen kapot.
We hopen u snel te mogen begroeten, want u weet;

‘Bleken is gebeurd in een poep en een scheet!’

Your email address will not be published. Required fields are marked *