Wetenschappelijke doorbraak: emotioneel fruit?

Stop de persen! Excuus, ik bedoel, stop het persen! Sinaasappels hebben namelijk gevoel. Veul! Dat is verzonnen bewezen, bij deze. In dit kwalitatief hoogwaardige artikel leest u meer over deze revolutionaire ontdekking die onze wereld waarschijnlijk voorgoed niet verandert. (pdf opent in nieuw tabblad)


Deze ontdekking is een:

View Results

Loading ... Loading ...

Verder verdiepen in dit onderwerp? Zie hier het dossier over sinaasappels.

Dr. Anaan, B.

Op zich interessante resultaten, de vervelingproef uitgezonderd. Het is een algemeen bekend feit in de citrugrafie dat sinaasappels een uitgesproken voorkeur hebben voor verhandelingen over WOII. Probeert u ze in het vervolgonderzoek eens te vervelen met 1 ster sudokus. Succes verzekerd! (behalve voor de sinaasappels dan, die zullen zich waarschijnlijk na 3 puzzels door het vruchtvlees willen schieten)

B. Amibal

Dat klinkt me als muziek in de oren. ‘Sinaasappels die zichzelf door het vruchtvlees willen schieten’. Moet je nagaan: stel dat dat op een hele simpele en efficiente manier gerealiseerd kan worden; daar zal de sinaasappelsapindustrie miljoenen, wat zeg ik – miljarden! voor over hebben! Eureka!

Your email address will not be published. Required fields are marked *